lørdag den 26. november 2011

Pude med håndjern/Pillow with handcuffs

Min ældste datter har altså en sjov vane med at ønske min hjælp med kager til hendes veninder, liiiige når jeg har travlt med kager til andre her i huset. Så denne gang skulle der laves en extra kage udover cakepops til den 6 åriges klasse og kagen til hans fødselsdag. Hun valgte selv indhold og  pynt - mit eneste krav var, at hvis hun ønskede hjælp til pynten, så skulle noget kunne laves på forhånd, og det kom så følgende ud af:

My 17yo daughter has this funny habit of wanting my help with cakes for her friends, exactly at the time I am busy with cakes for her siblings. So this time I needed an extra cake made, bsides the cakepops for the 6yo's class and the cake for his birthday party. She chose cake, filling and decorations - I only insisted that if she wanted my help with the decorating, some of it had to be able to be made in advance. And this is what we ended up with:


Hun bagte selv Drømmekage-bunde og lavede Hvid Chokoladecreme med Dajm og Hvid Chokolade Smørcreme, men så havde den travle teenager ikke tid til mere, så "måtte" jeg jo igang med at skære til, smøre op og pynte - og vi ved jo hvor meget jeg hader sådan noget, ik'? :p Nu var håndjernene jo lavet på forhånd, og er derfor egentlig også for store til kagen, men det lader vi pænt som om vi ikke ser :) Desuden smuttede hun med kagen, inden jeg fik taget et billede, men så er det jo godt at hun havde sin iPhone med. Så skal hun bare huske at kagen kun behøves at understøttes af et enkelt bord, når hun tager billeder - Det er altså lidt overkill med 2....

She baked the cake and made the filling and buttercream herself, but then the busy teenager was out of time, and I "had" to carve, butter up and decorate on my own - and we all know how much I hate to do that, right? :P Since I made the handcuffs beforehand, they are unfortunately a bit too big for the cake, but we politely pretend to not notice that :p Finally, she left with the cake, before I had a chance to take a picture, so good thing she had her iPhone.
Note to daughter: Pick one of the two tables when taking a picture next time, please :)

3 kommentarer:

 1. først uha nogle flotte kager du laver !! WAUW!!

  dernæst du skriver flere gange at du bor meget langt fra kagebutikker. Tror derfor ikke at du er klar over at man i Hjørring i POSTKIOSKEN på Bispensgade kan få MASSER MASSER MASSE af lageting, og det de ikke har er de rigtig søde til at få hjem og deres priser er meget konkurrence dygtige. tænkte bare lige jeg ville dele tippet med dig :-) MVH Annita

  SvarSlet
 2. Tak for komplimentet, og tusind tak for tippet! Det vidste jeg ikke, og det kan gøre en stor forskel, alt afhængig af hvad de sælger. Bliver nødt til at smutte forbi snart :)

  SvarSlet
 3. Hejjjjjjj Synes det er en fin kage og det er helt okay med håndjernes str ! Er sikker på at den har bragt glæde og grin !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet