onsdag den 6. april 2011

Lagengymnastik?

Typisk mig! Det der skulle have været lidt hjælp til pynt af én enkelt cupcake, endte på en eller anden mystisk måde med det her:



Da jeg først kunne komme i gang kl 20 (inkl planlægning og indkøb), så blev det altså bare købte kakaolagkagebunde med Baileys Fromage og Jordbærcreme. Opskriften på Baileys Fromage er fra Hendes Verden:

Baileys Fromage:

4 blade husblas
50 g hvid choklade
1 dl Baileys
4 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
3 dl piskefløde
100 g mørk chokolade

Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 min.
Smelt husblassen i mikroovn eller over vandbad i det vand, der følger med. Hak hvid chokolade fint, og smelt den i mikroovn eller over vandbad. Rør Baileys i husblassen, og rør det i den hvide chokolade.
Pisk æggeblommerne cremede med sukker. Rør chokoladeblanding og æggeblanding sammen. Pisk fløden til skum, og vend det i. Vend hakket, mørk chokolade i. Sæt fromagen i køleskabet, og den er klar til at komme i kagen når den er tyknet (10-15 min).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar